Hvem er vi?


Bryghuset Solvognen er et mikrobryggeri i Nykøbing Sj. 


Bryghuset Solvognen er baseret på et princip om ”keep it simple”.


Det betyder at produktionen er gjort simpel, med få varer og dermed en simpel proces omkring ølproduktionen. Det betyder til gengæld at hver øl smager stort set ens.

Det betyder at vi kan gå i detaljen med hvert enkel bryg således at kunden altid kan stole på at Bryghuset Solvognen leverer den velkendte gode smag, hver gang. 


Samtidig eksperimenterer vi ikke, vi producerer klassisk dansk øl, hvor mange kan være med når det handler om at nyde en god øl. Til forskel fra store industribryggerier er øllet lavet med hjertet. Det er produceret i små batch, hvilket gør øllet mere ensartet. Hvor kan du købe vores øl?

På samme måde som vores øl, som er baseret på simple principper er vores distribution det også. Det betyder i praksis at i kun sælger vores øl i Nordvestsjælland. Men du finder den tilgengæld flere steder på såvel lokale specialforretninger, resturanter som på supermarkedets specialhylder.


Vi distribuerer vores øl gennem Peter fra Fårevejle, Peter har virksomheden "Depot Nordvestsjælland" og er på den måde lige så lokal og forankret i Nordvestsjælland som vi selv er - er du interesseret i at få vores øl på din hylde så kontakt Peter her!


Men vi har også #GarageSalg - og selvom vi er ikke er i en garage, men i en industribygning så åbner vi bagdørene op en gang om ugen og laver direkte salg til private som vil nyde en god øl i weekenden, ferien eller blot i ugen der kommer...