This is tab content!

Bryghuset Solvognen er et mikrobryggeri i Nykøbing Sj.
Bryghuset Solvognen bygger på princippet "keep it simple".
Det betyder at produktionen er enkel, vi anvender kun basis ingredienser som: Vand, Humle, Byg, Malt og Gær kombineret med en simpel produktionsproces, derfor smager hver batch af en given øl stort set ens.
Det betyder, at vi kan gå i detaljer med hvert enkelt bryg, så kunden altid kan stole på, at Bryghuset Solvognen leverer den velkendte gode smag, hver gang.
Vi eksperimenterer ikke med vores ølproduktion. Danske øl kræver, at mange kan være med, når det kommer til at nyde en unik øl. I modsætning til store industrielle bryggerier er øllet lavet med hænder og hjerte.
Den produceres i små 200L partier, hvilket gør øllet mere ensartet.
Hvor kan du købe vores øl?
Vi sælger primært vores øl i Nordvestsjælland. Men du kan finde vores øl mange steder, både i lokale specialbutikker, restauranter og supermarkeder på hylderne for specialøl.
Klik her for at finde detailbutikker i nær dig.

Vi sælger direkte til kunderne på vores bryggeri. Vi har åbent hver dag fra 11-16 (hele året rundt, minus jul og nytår) hvor du kan møde vores brygger - Han ved en helvedes masse om øl! Hvis du vil nyde en god øl i weekenden, på ferie eller i den kommende uge, så kig forbi...

Mere...
Image