Image

Den SPECIAL historie

Vi elsker at eksperimentere og teste nye øl opskrifter, så vi købte et lille system til at teste vores nye ideer. Hvis vi finder en øl, vi synes er fantastisk, deler vi den med jer alle. Vi håber du vil give os feedback, som vores brygger udtrykker det, ærlig kritik er den bedste form for produktforbedring uanset gode eller dårlige kommentarer.
Special brygges og produceres to gange om året. Hver produktion består af 3 unikke øl.
1: Forår/sommer frigives medio marts, tilgængelig indtil september
2: Efterår/vinter frigives medio oktober, tilgængelig indtil februar
Special blev skabt for at involvere flere mennesker i vores produktudviklingsproces og har vist sig at være til stor gavn for Bryghuset Solvognen. GRANDAD, PORTUGØL og VINTERØL var alle Specialbryg fra Solvognen. 1000 tak til vores kunder, bryggeriets venner og vores besætning for at hjælpe Bryghuset Solvognen i vores stræben efter at lave den bedste øl til folket.
Vi har tilføjet unikke QR-koder til alle vores etiketter. Hver øl har en dedikeret side på vores hjemmeside, som du kan få adgang til ved at scanne QR-koden på flasken. I mange tilfælde er der information på hjemmesiden, som ikke er på flasken på grund af pladsmangel. Special er unik i denne situation: Informationen om Specialøl findes kun online eller ved at scanne QR-koden.
Den tyske Reinheitsgebot eller renhedslov, som er verdens ældste fødevaresikkerhedslov, der stadig eksisterer, fejrer i år sit 501 års jubilæum. Vedtægten begrænser tyske og mange nye ølbryggere til kun fire ingredienser: malt, humle, gær og vand. Bryghuset Solvognen tilslutter sig denne lov, fordi den vil ”Keep It Simple”.

God fornøjelse!

SP1

SPECIAL 1

SP2

SPECIAL 2

SP3

SPECIAL 3

SP4

SPECIAL 4